Fortsätt till huvudinnehåll

Nicole + scrappkatastrof!

Min man har kusiner som är födda o bor i England. Vi ses allt för sällan tyvärr. För några somrar sedan var en av dem över för några dagar. Vi passade på att sätta alla våra barn i hennes knä :)


Det  blev en enkel LO. Papper från My Minds Eye. Ett av mina absoluta favoritpapper, använder det mycket. Fjärilen är Kaiser Craft. Flaggspelet är utklippt från ett EP-papper o klistrade på Scrappers Floss.

Det hemska har hänt....Har knäckt min C-platta till Cuttlebugen på mitten! Använder den sällan, men nu fick jag ett ryck o gjorde då sönder plattan. Typiskt. Jag som precis köpt en Nelly Snellen Die efter mååånga veckors funderande... Jaja. Får väl skaffa en ny. Surt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!