Fortsätt till huvudinnehåll

Magra layouter

Idéerna börjar som sagt tryta. Dessa gjorde jag häromdagen. Snabbscrapp bara för att komma igång.
Ytterligare LO´s till storkusinen. Denna gång en go bild på honom o hans lillasyster som jag tog i somras när vi var i Danmark med dem..


Lite idéetorka när det kom till dekorationer.


På denna LOn har jag kladdat med färg. Fick ett ryck o kladdade ner några cardstock innan jag gick från pysselrummet en kväll. Och här är ett av resultaten. Här blev det inte heller mycket till utsmyckning. Tänk att det ska bara så svårt. Sitter o tittar o tittar, har massor med grejer men inte det jag skulle vilja ha. Gör dekorationer ibland, men skulle ju gärna vilja ha just DET DÄR. Kommer nog aldrig hända.

Nu får jag nog sätta mig o leta fler fantastiska scrappare att lifta, för det här funkar inte...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!