Fortsätt till huvudinnehåll

Magra layouter

Idéerna börjar som sagt tryta. Dessa gjorde jag häromdagen. Snabbscrapp bara för att komma igång.
Ytterligare LO´s till storkusinen. Denna gång en go bild på honom o hans lillasyster som jag tog i somras när vi var i Danmark med dem..


Lite idéetorka när det kom till dekorationer.


På denna LOn har jag kladdat med färg. Fick ett ryck o kladdade ner några cardstock innan jag gick från pysselrummet en kväll. Och här är ett av resultaten. Här blev det inte heller mycket till utsmyckning. Tänk att det ska bara så svårt. Sitter o tittar o tittar, har massor med grejer men inte det jag skulle vilja ha. Gör dekorationer ibland, men skulle ju gärna vilja ha just DET DÄR. Kommer nog aldrig hända.

Nu får jag nog sätta mig o leta fler fantastiska scrappare att lifta, för det här funkar inte...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.