Fortsätt till huvudinnehåll

love at first sight

Knappar gillar jag på LOs, men glömmer ofta bort att jag har dem. Här har jag gjort en LO med ganska många knappar.


De båda bakgrundspappren har jag inte full koll på. Tror att det ena är från littleYellow Bicycle. Tagen med texten är Echo Park.

Har suttit mycket framför Creativ JumpStart 2013 de senaste dagarna. Vilken kul idé! Har fått massor av inspiration till olika LOs. Nu har jag ju inte gesso o inte så många mister (EN har jag) eller acrylfärger (FYRA...). Men jag kämpar på med de jag har. Stämplar saknar jag oxå. Får försöka köpa på mig några bakgrundsstämplar. Använde ett tårtpapper till att göra ett mönster i förra veckan, blev väl så där men det fungerar ju oxå :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.