Fortsätt till huvudinnehåll

Hampus

Har så många layouts på lager att visa för er. Har producerat massor de senaste veckorna. Laddar oxå inför mitt första inlägg hos ScrappaLoss. Idag fotade jag barnen ute i snön, hoppas det ska bli någon fin LO av det.

Här är två layouts jag gjorde förra veckan. Fortfarande på temat Hampus.


Första bilden vi fick av honom som var fotat av studiefotograf. Vet inte riktigt hur gammal han är, tre-fyra månader kanske. Tänker att detta blir den första bilden i hans album. Bakgrundspappret är Echo Park. Hjärtat o de cirkelformade pappren i nedersta hörnet är från October Afternoon o deras Woodland PARK serie. Köpte en påse med die-cut shapes. Den lilla gula lappen med texten kommer oxå därifrån. En liten knapp o en fjäril fick oxå vara med.


Sedan blev det lite jul igen. Här kommer bakgrundspappret från October Afternoon. Har använt ett par stämplar o en brad i form av ett hjärta. Kom på mig själv med att använda väldigt lite brads nu för tiden. De ligger liksom bara där... Har ju ändå några fina, borde bli bättre på att komma ihåg dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!