Fortsätt till huvudinnehåll

Hampus

Har så många layouts på lager att visa för er. Har producerat massor de senaste veckorna. Laddar oxå inför mitt första inlägg hos ScrappaLoss. Idag fotade jag barnen ute i snön, hoppas det ska bli någon fin LO av det.

Här är två layouts jag gjorde förra veckan. Fortfarande på temat Hampus.


Första bilden vi fick av honom som var fotat av studiefotograf. Vet inte riktigt hur gammal han är, tre-fyra månader kanske. Tänker att detta blir den första bilden i hans album. Bakgrundspappret är Echo Park. Hjärtat o de cirkelformade pappren i nedersta hörnet är från October Afternoon o deras Woodland PARK serie. Köpte en påse med die-cut shapes. Den lilla gula lappen med texten kommer oxå därifrån. En liten knapp o en fjäril fick oxå vara med.


Sedan blev det lite jul igen. Här kommer bakgrundspappret från October Afternoon. Har använt ett par stämplar o en brad i form av ett hjärta. Kom på mig själv med att använda väldigt lite brads nu för tiden. De ligger liksom bara där... Har ju ändå några fina, borde bli bättre på att komma ihåg dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.