Fortsätt till huvudinnehåll

Hampus

Har så många layouts på lager att visa för er. Har producerat massor de senaste veckorna. Laddar oxå inför mitt första inlägg hos ScrappaLoss. Idag fotade jag barnen ute i snön, hoppas det ska bli någon fin LO av det.

Här är två layouts jag gjorde förra veckan. Fortfarande på temat Hampus.


Första bilden vi fick av honom som var fotat av studiefotograf. Vet inte riktigt hur gammal han är, tre-fyra månader kanske. Tänker att detta blir den första bilden i hans album. Bakgrundspappret är Echo Park. Hjärtat o de cirkelformade pappren i nedersta hörnet är från October Afternoon o deras Woodland PARK serie. Köpte en påse med die-cut shapes. Den lilla gula lappen med texten kommer oxå därifrån. En liten knapp o en fjäril fick oxå vara med.


Sedan blev det lite jul igen. Här kommer bakgrundspappret från October Afternoon. Har använt ett par stämplar o en brad i form av ett hjärta. Kom på mig själv med att använda väldigt lite brads nu för tiden. De ligger liksom bara där... Har ju ändå några fina, borde bli bättre på att komma ihåg dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.