Fortsätt till huvudinnehåll

Hampus

Har så många layouts på lager att visa för er. Har producerat massor de senaste veckorna. Laddar oxå inför mitt första inlägg hos ScrappaLoss. Idag fotade jag barnen ute i snön, hoppas det ska bli någon fin LO av det.

Här är två layouts jag gjorde förra veckan. Fortfarande på temat Hampus.


Första bilden vi fick av honom som var fotat av studiefotograf. Vet inte riktigt hur gammal han är, tre-fyra månader kanske. Tänker att detta blir den första bilden i hans album. Bakgrundspappret är Echo Park. Hjärtat o de cirkelformade pappren i nedersta hörnet är från October Afternoon o deras Woodland PARK serie. Köpte en påse med die-cut shapes. Den lilla gula lappen med texten kommer oxå därifrån. En liten knapp o en fjäril fick oxå vara med.


Sedan blev det lite jul igen. Här kommer bakgrundspappret från October Afternoon. Har använt ett par stämplar o en brad i form av ett hjärta. Kom på mig själv med att använda väldigt lite brads nu för tiden. De ligger liksom bara där... Har ju ändå några fina, borde bli bättre på att komma ihåg dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.