Fortsätt till huvudinnehåll

Fingerfärg

Tänk vad skönt det är med vardag igen. Julen är bortplockad, pepparkakorna är slut o jag har massa tid över till pyssel. Har suttit i källaren flera kvällar senaste veckan o fått gjort massor. Och idag åkte Martin till Norge så ikväll kan jag gå ner i källaren igen utan dåligt samvete.
Just nu det blivit mer kvantitet än kvalitet. Mest för att komma igång. Men oxå för att jag inte haft så mycket tid till att leta utmaningar eller aster att lifta. Ska sätta mig nu en sväng, Ugglan spelar iPad så då finns lite tid.Detta är en LO till Ugglas album. Uggleraden är från Echo Parks Fall Fever. Gillar ugglor som ni kanske förstår :)

Kommentarer

  1. Härligt foto på en fin LO!

    SvaraRadera
  2. vilken mysig layout, härligt med geggiga barn.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.