Fortsätt till huvudinnehåll

Du & Du & Du

Nu har jag varit o lånat igen. Har lite svårt med att komma på titlar till mina LOs ibland, med denna var det lite klurigt. Och så hittade jag en LO hos AnnaB med en perfekt titel, så den lånade jag.


Ganska enkel LO. Kladdat med acrylfärg o stickles på cardstock. Sedan klippt ut hjärtan o ritat runt dem med en svart penna. Lite stickles på hjärtat som är rosa för att få det att sticka ut lite mer ändå.

Denna LOn har jag inspirerat av AnnaB igen o liftat hennes LO helt. Det blev andra färger på min, men annars ganska lik.


Sedan blev det en sommarLO på svart carstock. Tyckte bokstäverna kom fram bra med det svarta.


Papper o klistermärken kommer från Echo Park. Fjärilen är October Afternoon.

I skrivandes stund har jag lyckats få till 26 alter i år. Är riktigt nöjd. Snart har jag oxå gjort klar de LOs jag kan göra med de kort jag har på Hampus. Känns bra att fått en rivstart när det gäller hans album. Behöver kolla över hur jag har det fördelat vad det gäller årtal. Sedan kanske jag kan börja med albumet till hans lillasyster :) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!