Fortsätt till huvudinnehåll

Du & Du & Du

Nu har jag varit o lånat igen. Har lite svårt med att komma på titlar till mina LOs ibland, med denna var det lite klurigt. Och så hittade jag en LO hos AnnaB med en perfekt titel, så den lånade jag.


Ganska enkel LO. Kladdat med acrylfärg o stickles på cardstock. Sedan klippt ut hjärtan o ritat runt dem med en svart penna. Lite stickles på hjärtat som är rosa för att få det att sticka ut lite mer ändå.

Denna LOn har jag inspirerat av AnnaB igen o liftat hennes LO helt. Det blev andra färger på min, men annars ganska lik.


Sedan blev det en sommarLO på svart carstock. Tyckte bokstäverna kom fram bra med det svarta.


Papper o klistermärken kommer från Echo Park. Fjärilen är October Afternoon.

I skrivandes stund har jag lyckats få till 26 alter i år. Är riktigt nöjd. Snart har jag oxå gjort klar de LOs jag kan göra med de kort jag har på Hampus. Känns bra att fått en rivstart när det gäller hans album. Behöver kolla över hur jag har det fördelat vad det gäller årtal. Sedan kanske jag kan börja med albumet till hans lillasyster :) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.