Fortsätt till huvudinnehåll

Creative JumpStart Summit 2013

Hittade ett inlägg på Svensk Scrapbooking här i veckan om Creative JumpStart Summit 2013. Blev lite nyfiken, letar ju efter ny inspiration. Så jag  gick med, det är gratis o det kommer ett mail en gång om dagen med en ny inspiratör o ett logg in.

Till den här LOn har jag blivit inpirerad av Heidi Swapp som var inspiratör nummer 3. Hon använde masker, stämplar o mist o gjorde en bakgrund. Jag har inga masker, få stämplar o en mist så jag fick hitta på min egna lösning för att få något liknande.


Det är hjärtat som jag gjort, vilket ni säkert förstår. Gjorde en mall av papper, kladdade runt med en röd stämpeldyna (måste köpa något annat), stämplade med en swirlstämpel från Pandro. Tog bort hjärtmallen. Stämplade ditt två stjärnor o Puss&Kram. Ritade runt kanten av hjärtat med en penna. La Stickels på stjärnorna efter jag satt fast kortet för att få det att integrera. För att vara första gången o inte ha några bra grejer så är jag ändå rätt nöjd. Kul att prova något nytt. Nu har jag fler videos att titta på o inspireras av :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.