Fortsätt till huvudinnehåll

Creative JumpStart Summit 2013

Hittade ett inlägg på Svensk Scrapbooking här i veckan om Creative JumpStart Summit 2013. Blev lite nyfiken, letar ju efter ny inspiration. Så jag  gick med, det är gratis o det kommer ett mail en gång om dagen med en ny inspiratör o ett logg in.

Till den här LOn har jag blivit inpirerad av Heidi Swapp som var inspiratör nummer 3. Hon använde masker, stämplar o mist o gjorde en bakgrund. Jag har inga masker, få stämplar o en mist så jag fick hitta på min egna lösning för att få något liknande.


Det är hjärtat som jag gjort, vilket ni säkert förstår. Gjorde en mall av papper, kladdade runt med en röd stämpeldyna (måste köpa något annat), stämplade med en swirlstämpel från Pandro. Tog bort hjärtmallen. Stämplade ditt två stjärnor o Puss&Kram. Ritade runt kanten av hjärtat med en penna. La Stickels på stjärnorna efter jag satt fast kortet för att få det att integrera. För att vara första gången o inte ha några bra grejer så är jag ändå rätt nöjd. Kul att prova något nytt. Nu har jag fler videos att titta på o inspireras av :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.