Fortsätt till huvudinnehåll

Creative JumpStart Summit 2013

Hittade ett inlägg på Svensk Scrapbooking här i veckan om Creative JumpStart Summit 2013. Blev lite nyfiken, letar ju efter ny inspiration. Så jag  gick med, det är gratis o det kommer ett mail en gång om dagen med en ny inspiratör o ett logg in.

Till den här LOn har jag blivit inpirerad av Heidi Swapp som var inspiratör nummer 3. Hon använde masker, stämplar o mist o gjorde en bakgrund. Jag har inga masker, få stämplar o en mist så jag fick hitta på min egna lösning för att få något liknande.


Det är hjärtat som jag gjort, vilket ni säkert förstår. Gjorde en mall av papper, kladdade runt med en röd stämpeldyna (måste köpa något annat), stämplade med en swirlstämpel från Pandro. Tog bort hjärtmallen. Stämplade ditt två stjärnor o Puss&Kram. Ritade runt kanten av hjärtat med en penna. La Stickels på stjärnorna efter jag satt fast kortet för att få det att integrera. För att vara första gången o inte ha några bra grejer så är jag ändå rätt nöjd. Kul att prova något nytt. Nu har jag fler videos att titta på o inspireras av :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!