Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselrummet

Det börjar bli ordning i mitt pysselrum. Sakerna som tidigare var på golvet har kommit upp i hyllor. Sybordet har kommit in o fått sina hyllor. Pysselgrejerna jag fick av min moster har jag stoppat ner i byrån o kofferten.


Till höger på skrivbordet finns plats för datorn. Eller Grodan de gånger hon är med ner o pysslar. Det lilla bordet till vänster håller alla bokstäver. Mappvagnen innehåller mina papper o ska modifieras så småningom.


Arbetsytan är för tillfället ganska städad. Har börjat med julkorten men inte haft tid denna veckan att göra klart dem. Har prioriterar virkning. Har fått en idé om att virka bakverk till Grodans förskoleklass. Ska försöka bli klar med dem till på fredag.


Detta är då mitt nya syhörn. Tygerna på hyllorna. Bra yta för tillskärning o sömnad. Lådor i hyllan för knappar, nålar o annat. Hängmöjlighet för sax, sytrådar o pennor. Till vänster en metalltavla att hänga upp idéer på. Har inte invigt den ännu, av samma anledning som jag inte gjort klart julkorten. Dessutom ska min man sätta upp belysning o behövde någon list till det. Mina syprojekt kommer jag blogga om i min nya blogg tygerogarn.blogspot.se . Som ni kanske förstår tycker jag om mitt rum :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!