Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselrummet

Det börjar bli ordning i mitt pysselrum. Sakerna som tidigare var på golvet har kommit upp i hyllor. Sybordet har kommit in o fått sina hyllor. Pysselgrejerna jag fick av min moster har jag stoppat ner i byrån o kofferten.


Till höger på skrivbordet finns plats för datorn. Eller Grodan de gånger hon är med ner o pysslar. Det lilla bordet till vänster håller alla bokstäver. Mappvagnen innehåller mina papper o ska modifieras så småningom.


Arbetsytan är för tillfället ganska städad. Har börjat med julkorten men inte haft tid denna veckan att göra klart dem. Har prioriterar virkning. Har fått en idé om att virka bakverk till Grodans förskoleklass. Ska försöka bli klar med dem till på fredag.


Detta är då mitt nya syhörn. Tygerna på hyllorna. Bra yta för tillskärning o sömnad. Lådor i hyllan för knappar, nålar o annat. Hängmöjlighet för sax, sytrådar o pennor. Till vänster en metalltavla att hänga upp idéer på. Har inte invigt den ännu, av samma anledning som jag inte gjort klart julkorten. Dessutom ska min man sätta upp belysning o behövde någon list till det. Mina syprojekt kommer jag blogga om i min nya blogg tygerogarn.blogspot.se . Som ni kanske förstår tycker jag om mitt rum :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.