Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselrummet

Det börjar bli ordning i mitt pysselrum. Sakerna som tidigare var på golvet har kommit upp i hyllor. Sybordet har kommit in o fått sina hyllor. Pysselgrejerna jag fick av min moster har jag stoppat ner i byrån o kofferten.


Till höger på skrivbordet finns plats för datorn. Eller Grodan de gånger hon är med ner o pysslar. Det lilla bordet till vänster håller alla bokstäver. Mappvagnen innehåller mina papper o ska modifieras så småningom.


Arbetsytan är för tillfället ganska städad. Har börjat med julkorten men inte haft tid denna veckan att göra klart dem. Har prioriterar virkning. Har fått en idé om att virka bakverk till Grodans förskoleklass. Ska försöka bli klar med dem till på fredag.


Detta är då mitt nya syhörn. Tygerna på hyllorna. Bra yta för tillskärning o sömnad. Lådor i hyllan för knappar, nålar o annat. Hängmöjlighet för sax, sytrådar o pennor. Till vänster en metalltavla att hänga upp idéer på. Har inte invigt den ännu, av samma anledning som jag inte gjort klart julkorten. Dessutom ska min man sätta upp belysning o behövde någon list till det. Mina syprojekt kommer jag blogga om i min nya blogg tygerogarn.blogspot.se . Som ni kanske förstår tycker jag om mitt rum :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.