Fortsätt till huvudinnehåll

Ny leksak o ny LO

Jag tillhör inte dem som köper alla nya maskiner när de dyker upp på marknaden. Jag äger en Cutlebug o en BiA, men det är liksom det. Surfade när jag hade tråkigt här om dagen o landande hos Mollys. Brukar hitta mycket fint där o landar oftast i den webshoppen om jag slösurfar. Vid detta tillfället hittade jag SewEasy  Har tittat på dessa förut men nu hamnade det en i min korg, tillsamman med tråd o ett par extra huvuden o några nålar. Grodan o jag var på Göteborgs scrap- o stämpelmässa förra helgen o fick då köpt mig en matta oxå. Så i veckan testkörde jag min SewEasy. Här kommer första testen:


Det var helt enkelt att dra en rak linje med hålgöraren. Men resultatet med tråden blev ändå rätt okej. Det kanske blir rakare med övning. LOn är till barnens kusins album. När han var 2½år ställde han egentligen bara en fråga: Vad gör du? Och stod man då o grävde ner elkabel så var svaret det samma i ganska många timmar. Vi grävde ju för hand. Söt var han ändå :) Pappret o klisterdekorationerna kommer från  Echo Park.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!