Fortsätt till huvudinnehåll

Ny leksak o ny LO

Jag tillhör inte dem som köper alla nya maskiner när de dyker upp på marknaden. Jag äger en Cutlebug o en BiA, men det är liksom det. Surfade när jag hade tråkigt här om dagen o landande hos Mollys. Brukar hitta mycket fint där o landar oftast i den webshoppen om jag slösurfar. Vid detta tillfället hittade jag SewEasy  Har tittat på dessa förut men nu hamnade det en i min korg, tillsamman med tråd o ett par extra huvuden o några nålar. Grodan o jag var på Göteborgs scrap- o stämpelmässa förra helgen o fick då köpt mig en matta oxå. Så i veckan testkörde jag min SewEasy. Här kommer första testen:


Det var helt enkelt att dra en rak linje med hålgöraren. Men resultatet med tråden blev ändå rätt okej. Det kanske blir rakare med övning. LOn är till barnens kusins album. När han var 2½år ställde han egentligen bara en fråga: Vad gör du? Och stod man då o grävde ner elkabel så var svaret det samma i ganska många timmar. Vi grävde ju för hand. Söt var han ändå :) Pappret o klisterdekorationerna kommer från  Echo Park.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!