Fortsätt till huvudinnehåll

Nostalgitripp

Måste ju bara vissa dessa. Har ju påstått att jag scrappat längre än jag vetat vad scrapbooking är. Har papperspysslat så länge jag kan minnas. Började med att klippa ur gubbar o tanter ur Elloskatalogen o klistra på papper. Det finns dock inte kvar. Rotade igenom min kartong med gamla skolböcker. Letade efter min första läsebok till Grodan men fann detta.


Här gick pappas gamla flanellskjorta åt, vilken jag förövrigt använde i ett par år innan den blev bokomslag.
Biologiboken fick ett lager oblekt papper. Hörnen är målade med bläck i schablon. Schablonen användes oxå till en saga jag skrev. Gillade att skriva med bläck, har fortfarande mina kaligrafipennor kvar men måste köpa nytt bläck.


SO-boken har oxå fått tyg o bläckfötter. :)


Gissa vilket hårdrocksband jag älskade?!! De var så fantastiska så jag offrade en plansch för att få en snygg bok... Vad gör man inte?! :) Jojo, det var fina tider det. Men inte vill jag tillbaka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.