Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans rum

Det börjar arta sig i Grodans rum. Sängen är klar, det har blivit flaggspel o guldsprayade fjärilar.Inne i kojan har hon myshörna med madrass, kuddar o gosedjuren.


En lampa har hon så hon kan läsa där om hon vill.


I andra hörnet spis o hylla med glas, koppar, kastruller, plastgrönsaker o virkade kakor.


På andra väggen i rummet blir det hylla med prylar. Håller på och målar ytterligare två hyllplan. De ska härda en vecka så det kommer inte bli klart förrän nästa vecka. Hyllplanen är lila.


Och här är Grodans skrivbord. Tanken är att slipa av ytan o måla den i samma färg som hyllplanen. Nu är det en plast tejpad på bordet. Funkar inte så bra. Plasten var för tunn o underlaget lite väl använd. Skrivbordet har gått i arv i generationer så det är ganska slitet. Dock väldigt bra som första skrivbord eftersom det har tre lådor för papper o ritböcker.
Har satt upp en list med pennor o byttor med tejprullarna o mallar.


Behöver jag säga att Grodan är MYCKET nöjd med sitt rum?! :)

Kommentarer

  1. Hej Lina! Jag förstår verkligen att "Grodan" är glad för allt! Blev sååå bra! Ett drömrum!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.