Fortsätt till huvudinnehåll

En 5-årings dröm!

Hittade den här lådan hos Panduro för ett tag sedan. Då till det trevliga priset 129kr. Såg med en gång en låda där Grodan kan ha sitt pysselmaterial mer samlat. Nu har jag målat, glittrat, limmat o kittat lådan. Det är bara lite torktid som behövs innan det är dags för överlämnande.

Lådan är målad med akrylfärg o Stickles. Två av bokstäverna i namnet är i papp o målade med akryl o Stickles de oxå. M:n är Thickers med Stickles. Sedan har jag fått användning av blommorna jag fick av Moster Ulla till dekorationen ovanpå lådan. Limpistolen är den klar favorit :) Lite halvpärlor här o var. Och ett metallhörn under blommorna. Tror nog att Grodan kommer bli glad. Inne i lådan finns pärlor, glitterlim, paljetter, band, blommor, glittriga hjärtan och klistermärken. Ska lägga ner ett par pennor o lite vanligt lim oxå. Riktigt rolig grej att göra ordning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.