Fortsätt till huvudinnehåll

En 5-årings dröm!

Hittade den här lådan hos Panduro för ett tag sedan. Då till det trevliga priset 129kr. Såg med en gång en låda där Grodan kan ha sitt pysselmaterial mer samlat. Nu har jag målat, glittrat, limmat o kittat lådan. Det är bara lite torktid som behövs innan det är dags för överlämnande.

Lådan är målad med akrylfärg o Stickles. Två av bokstäverna i namnet är i papp o målade med akryl o Stickles de oxå. M:n är Thickers med Stickles. Sedan har jag fått användning av blommorna jag fick av Moster Ulla till dekorationen ovanpå lådan. Limpistolen är den klar favorit :) Lite halvpärlor här o var. Och ett metallhörn under blommorna. Tror nog att Grodan kommer bli glad. Inne i lådan finns pärlor, glitterlim, paljetter, band, blommor, glittriga hjärtan och klistermärken. Ska lägga ner ett par pennor o lite vanligt lim oxå. Riktigt rolig grej att göra ordning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.