Fortsätt till huvudinnehåll

Barnen pysslar

I går var det ju farsdag som ni säkert uppmärksammade på olika vis. Mina barn pysslade ihop en tavla till sin pappa. Jag hade en kanvastavla i 40x40cm som jag tänkt göra något med, men det har inte blivit av. Så nu fick de fria händer, nästan. Vi gick ner i mitt pysselrum o Grodan fick sin pyssellåda. Hon blev jätteglas för den :)
Först hjälpte jag dem att skriva PAPPA över tavlan.


Sedan gick de loss med acrylfärg i lila o turkos. Ugglan har målat till vänster på tavlan, Grodan till höger.


Sedan satte de dit musslor med pärlor i o glitter på, hjärtan, band, paljetter o glitterlim. Jag hjälpte dem med limpistolen men de bestämde vart sakerna skulle sitta o satte dit många saker själva.


Elefanterna i vänstra hörnet är Grodan o Ugglan. Tycker att de gjorde ett riktigt bra jobb. Funderar på att låta dem göra tavlor till släkten i julklapp. Grodan ska göra julkort till sina vänner har hon bestämt. Ugglan får kanske oxå göra ett par till sina vänner. Många projekt, allt för lite tid :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.