Fortsätt till huvudinnehåll

Inte scrappat men snickrat

Denna veckan har det inte blivit pysslat något i scrappväg. Längtar ner till mitt pysselrum o mina papper. Har knappt varit där nere sedan jag gjorde om o i ordning. Har lite städning kvar då jag tagit ut en hylla o behöver ha upp en ny för mina tyger. Denna veckan har vi istället börjat med Grodans våningssäng. Vi har lovat henne det i ett halvår snart, men nu har vi kommit igång o idag lägger jag sista handen vid målningen. Kanske att hon kan flytta in i rummet igen i nästa vecka.

Vi har spanat runt en del på nätet min man Martin o jag. Hittade en kille som gör en massa sovloft o inspirerades av honom o fick lite tips om hur stommen behöver skruvas o så. Sedan är resten egna idéer. Vågmönstret är gjort med två skålar. Dörröppningen o fönstret är ritade efter en bricka för att få böjningen o storleken.


Under sängen blir det koja med myshörna o köksvrå. Insidan av kojan är vilmålad. Uppe i sängen blir insidan rosa precis som utsidan.


Martin har ljusstatt kojan med LED-ljuslist från IKEA. Så dottern kan ändra ljuset inne i kojan till olika färger om hon vill. Har även köpt en blomma som jag monterat där myshörnan blir så man får lite läsljus.Utsidan ska jag måla klar idag med en halvbland rosa. Kommer bli toppen. Grodan är överlyckig o längtar till att få flytta in. Martin ska få ordning på en stege oxå...

Tack alla som är med i min candy!! Det är ett par dagar kvar. På söndag kväll stänger den. Och TACK för alla kommentarer i min blogg! Det är så roligt att läsa dem :) Massor av kramar till er alla!

Kommentarer

  1. Så otroligt kreativa ni är! Det blev ju verkligen snyggt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!