Fortsätt till huvudinnehåll

Scrapmara :)

Vilken fantastisk helg!!! Barnvakt åt barnen o bio med maken i fredags. Scrapmara med goda vänner i lördags o trädgårdsarbete i dag. Toppat med bio med familjen o barnens kusiner. Är heeeeelt slut.Fyra taggade tjejer med varierande scraperfarenhet var vi som samlades i min källare i lördags. Hanna o jag hade gjort två utmaningar var som vi satte igång med. Fyra LOs lyckades jag få till. Plus 2 LOs som inte blev klara. De andra fick gjort en del oxå. Vi lyckades dra ner Alvina i träsket oxå :) Dessutom lyckades jag få Stina att göra två av utmaningarna, det är inte illa. En riktigt rolig dag helt enkelt. Fler sådana behövs helt klart.

Mina utmaningar bestod av en skiss o en "skräphög". Skissen såg ut så här:


Och så här blev min tolkning:


Vet inte riktigt hur många LOs jag gjort om Grodan o Liseberg. Det har blivit ett par stycken. Hon äääälskar ju Liseberg. Bakgrundspappret är en broschyr som jag skrynklat ihop o rivit lite i för att den ska se ut som om de legat i fickan under besöket. Ska skriva dit datum oxå. Är så dålig på att komma ihåg när jag gör saker, så jag får ta med mig datorn ner o komma fototdatum. Lite ordning får det ju vara...

På tal om ordning. Efter pysseldagen igår började jag med om byggnaden av pysselrummet. Flyttade bordet o Martin hjälpte mig sätta upp hyllor. Har börjat plocka in grejer men har en del kvar att göra...Tror inte att jag ska ha kvar den bruna hyllan, kanske inte byrån heller. Har en möbel hos pappa som jag funderar på att ha istället, men har inte fått hämtat den. Utveckling i rätt riktning i alla fall.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!