Fortsätt till huvudinnehåll

Grodan pysslar

Om en vecka fyller vår stora tjej 5år. I år tyckte jag att hon kunde får göra sina kort till barnkalaset själv så i går gick vi ner i mitt pysselrum. Hade köpt kortbaser på Panduro. Hjälpte henne skära till mösterpapper. Sedan gjorde hon resten själv.

Åtta stycken väl dekorerade kort blev det. Hade köpt några dekorationer åt henne på Gekås, hundarna, katterna, stjärnorna o filtblommorna. Dessutom fick hon lite av mina grejer. Fantastiskt roligt, tyckte vi båda två.

Kommentarer

  1. Vilken duktig skrutta du har, trots sin ringa ålder!! Kul när barnen vill vara med och pyssla, alltid trevligt med lite sällskap!
    Jätteduktig är hon! :)

    Kram Kicki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!