Fortsätt till huvudinnehåll

Goding

Alster nr 2 från pysseldagen. Oxå en av mina utmaningar. Hade samlat ihop lite grejer som jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra med. Bingo-brickorna är jättefina men de har legat i pysslerummet i fyra år nu. Samma med diabildshållaren. Köpt för länge sedan men inte använd. Alla fick så klart var sitt kitt. Allt måste användas, men man fick lägga till saker om man ville.


Texten är en sida ur en SF-bok :)
Så här blev mitt alster...


Har börjat på ett nytt album med denna LO. Mina barn har fyra kusiner. Jag har påbörjat album till min brors barn tidigare, men hittade så många fina bilder så nu ska jag göra varsitt album till svägerskans barn. Tänker mig att jag ska ge dem albumen i 20års present. Att de ska innehålla mina bilder o mina tankar om dessa goa barn. Långtidprojekt alltså :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.