Fortsätt till huvudinnehåll

Förändring i pysselrummet

Arbetet med att göra om pysselrummet har börjat så smått. Var på IKEA i går o köpte en ny borsskiva. Kommer inte kunna göra så mycket mer innan pysseldagen den 15onde september, men bordet var bra att ha innan. Tyvärr var det ju inte så brett som det jag haft tidigare, bara 60cm. Kommer att passa bra när jag ska pyssla själv men till pysseldagen hade det varit bättre med ett bredare. Har därför plockat fram alla stolar jag kunde hitta så vi kan ha saker på dem.
Så här ser det ut i mitt pysselrum nu...

Vi får väl se om jag fått ordning på det om någon månad eller så. Konsoller till hyllor är inköpta o förhoppningsvis kommer det hyllor idag. Kommer nog bli bra när det är klart :)

Nu ska jag sätta mig o klura ut en utmaning till pysseldagen. En har jag redan kläckt o ska bara fixa lite med. Spännande ska det bli :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!