Fortsätt till huvudinnehåll

Förändring i pysselrummet

Arbetet med att göra om pysselrummet har börjat så smått. Var på IKEA i går o köpte en ny borsskiva. Kommer inte kunna göra så mycket mer innan pysseldagen den 15onde september, men bordet var bra att ha innan. Tyvärr var det ju inte så brett som det jag haft tidigare, bara 60cm. Kommer att passa bra när jag ska pyssla själv men till pysseldagen hade det varit bättre med ett bredare. Har därför plockat fram alla stolar jag kunde hitta så vi kan ha saker på dem.
Så här ser det ut i mitt pysselrum nu...

Vi får väl se om jag fått ordning på det om någon månad eller så. Konsoller till hyllor är inköpta o förhoppningsvis kommer det hyllor idag. Kommer nog bli bra när det är klart :)

Nu ska jag sätta mig o klura ut en utmaning till pysseldagen. En har jag redan kläckt o ska bara fixa lite med. Spännande ska det bli :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.