Fortsätt till huvudinnehåll

Ugglans familjealbum

Det är lite ironiskt. När det finns tid för att blogga har jag inget att blogga om, när det finns tid för att pyssla har jag sällan tid för att blogga om det jag pysslat. I början av veckan lämnade jag familjen på sommarstället för att åka o jobba o hittade lite tid för pyssel. Lyckades göra klart ett litet album till Ugglan som jag började på 2011...
Gjorde ett likande album till min stora tjej när hon var ca2 år. Ett litet album med bilder på de i närmaste familjen. Denna gången fick jag minska lite på dekorationerna för jag ville plasta in det o min nuvarande laminator klara inte så tjocka papper som den förra gjorde.

Valde att bara ha ett mönstrat papper per sida, tog sådana med dubbla sidor så jag kunde använda både bak o framsida. Har stämplat på de flesta o använt minibokstäver för att skriva namnen på den på bilden. Vi börjar bli ganska många nu så några har jag satt ihop på samma sida för att albumet inte ska bli hur stort som helst. Några bilder är det ganska dålig kvalitet på, men orkade verkligen inte leta upp ett program o redigera dem i. Det syns vem det är o Ugglan kommer inte behandla albumet med varsamhet direkt så det gör inte så mycket tycker jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.