Fortsätt till huvudinnehåll

Problem är till för att lösas

Vi har väl alla stött på problem. Så även min lilla två-åring, på bilden knappt ett år. Hon fick en snigel att stoppa klossar i o hade vissa problem med att få ner dem i hålen. Smart som hon är löste hon det ganska snart genom att lyfta på locket. :D


Två bakgrundspapper denna gång, båda från Echo Park. Bokstäverna är riktigt gamla o köptes i en fyndlåda en gång för 5-6år sedan. Gömd journaling, gillar det skarpt. Man kan skriva ganska mycket men ändå slippa krånglet med att hitta en plats för det man skrivit. Tycker inte att min handstil är särskilt snygg heller så då slipper jag ju störa mig på att den förstör LOn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.