Fortsätt till huvudinnehåll

Blommor

Min kära moster kom med en kasse blommor o blad till mig för ett par veckor sedan. Under 90-talet gjorde hon jättefina påskägg i kristyr o dekorerade dem med blommor o kycklingar. Var lycklig ägare till ett en gång. Nu har de haft vatten i källaren o blivit tvungna att rensa o städa. Deras olycka, min lycka. Blommorna är i tyg o kommer från olika buketter o ljusmanschetter.
Roade mig med att dela upp blad o blommor. Det blev en stor påse blommor o en mindre med blad.


Vet inte riktigt vad jag ska göra med allt men antar att det en dag kommer finnas två pysselsugna flickor här som gärna tar hand om några blommor. Mycket är gult o lila men det finns oxå några andra färger. Ska nog få användning av dem på något sätt.

Fick röjt ordentligt i pysselrummet i förrgår. Planen är att göra om helt. Köpa länge bord. Flytta in det i ett hörn o bygga hyllor över. Dessutom hade hela rummet belamrats av övriga familjens grejer. Leksaker, kläder, tidningar mm. Har rensat bland kläderna, sålt en del. Leksakerna har packats i lådor o tidningarna oxå. Så nu är det riktigt mycket med plats. Hanna o Stina ska komma o pyssla i september, vill ju att det ska se fint ut då o att vi ska ha plats att pyssla på. Ska nog bli klar innan dess :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!