Fortsätt till huvudinnehåll

Skyltar o reklam

Det är mest trädgård i huvudet på den här scrapparen just nu. Mamma ska ha öppen trädgård genom Mötesplats Trädgård i helgen o jag ska hålla i fikan som besökarna kan köpa. Så det har blivit mycket bakande den senaste tiden o en del grejande i min egna trädgård när vädret varit skapligt.
Men går kom jag på att jag behöver skyltar till kakorna o en info-lapp till mina kort o askar. Så fram med grejerna. Plockade upp papper o pennor från källaren så jag kunde hålla koll på barnen oxå.
Första tanken var att skriva för hand, men la ner den ganska snart. Skriver som en kratta. Det är ju bra om det går att läsa....


Den här skylten ska stå bland mitt pyssel så de kan beställa om det gillar stilen men inte hittar det kort eller den ask som de vill ha. Blev lite väl enkel men orkar inte just nu.


Kakskyltarna är oxå enkla. Har plastat in den ifall det blir regn. Om inte annat så kan de ju bli lite kladdiga när de är bland kakorna. Blommorna sitter utanpå plasten för lite 3D-effekt. Funderade just på om vi kanske skulle ha namnlappar oxå så besökarna förstår att vi tillhör arrangörerna. Får nog ringa mamma o diskutera det med henne. Det skulle bara finnas ett par t-shirts så det är kanske bra om vi andra utmärker oss lite oxå....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!