Fortsätt till huvudinnehåll

Skyltar o reklam

Det är mest trädgård i huvudet på den här scrapparen just nu. Mamma ska ha öppen trädgård genom Mötesplats Trädgård i helgen o jag ska hålla i fikan som besökarna kan köpa. Så det har blivit mycket bakande den senaste tiden o en del grejande i min egna trädgård när vädret varit skapligt.
Men går kom jag på att jag behöver skyltar till kakorna o en info-lapp till mina kort o askar. Så fram med grejerna. Plockade upp papper o pennor från källaren så jag kunde hålla koll på barnen oxå.
Första tanken var att skriva för hand, men la ner den ganska snart. Skriver som en kratta. Det är ju bra om det går att läsa....


Den här skylten ska stå bland mitt pyssel så de kan beställa om det gillar stilen men inte hittar det kort eller den ask som de vill ha. Blev lite väl enkel men orkar inte just nu.


Kakskyltarna är oxå enkla. Har plastat in den ifall det blir regn. Om inte annat så kan de ju bli lite kladdiga när de är bland kakorna. Blommorna sitter utanpå plasten för lite 3D-effekt. Funderade just på om vi kanske skulle ha namnlappar oxå så besökarna förstår att vi tillhör arrangörerna. Får nog ringa mamma o diskutera det med henne. Det skulle bara finnas ett par t-shirts så det är kanske bra om vi andra utmärker oss lite oxå....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!