Fortsätt till huvudinnehåll

Gå, gå, gå, gå, jag går så här...

Ett av mina problem är att få tiden att räcka till. Det är så mycket jag vill få gjort, rensat landen, bakat bröd o kakor, leka o mysa med barnen, sy o så scrappa förstås. Sedan är de ju en massa måsten, städa, jobba o annat nödvändigt. Jag hinner inte men så mycket pyssel som jag skulle vilja. Har inte ens hunnit gå in här o titta på ett tag. Insåg nu att jag har haft över 8000 sidvisningar sedan jag startade denna bloggen. FANTASTISKT!! TACK alla som är här inne i tittar trots att jag är dålig på att uppdatera!

Här kommer i alla fall en LO. Började med den för två veckor sedan o idag gjorde jag klart den. Enkelt är ledordet. Washitejp o en flodhäst.


Och så en bild på min lilla Uggla. Hon fyller snart 2 år. Har tänkt försöka få klart hennes "Mina första år"-album innan kalaset. Har tre LOs kvar tror jag. Det albumet är i liggande 12"x6". Roligt format att skapa i faktiskt. Får försöka prioritera lite scrapptid helt enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!