Fortsätt till huvudinnehåll

Gå, gå, gå, gå, jag går så här...

Ett av mina problem är att få tiden att räcka till. Det är så mycket jag vill få gjort, rensat landen, bakat bröd o kakor, leka o mysa med barnen, sy o så scrappa förstås. Sedan är de ju en massa måsten, städa, jobba o annat nödvändigt. Jag hinner inte men så mycket pyssel som jag skulle vilja. Har inte ens hunnit gå in här o titta på ett tag. Insåg nu att jag har haft över 8000 sidvisningar sedan jag startade denna bloggen. FANTASTISKT!! TACK alla som är här inne i tittar trots att jag är dålig på att uppdatera!

Här kommer i alla fall en LO. Började med den för två veckor sedan o idag gjorde jag klart den. Enkelt är ledordet. Washitejp o en flodhäst.


Och så en bild på min lilla Uggla. Hon fyller snart 2 år. Har tänkt försöka få klart hennes "Mina första år"-album innan kalaset. Har tre LOs kvar tror jag. Det albumet är i liggande 12"x6". Roligt format att skapa i faktiskt. Får försöka prioritera lite scrapptid helt enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.