Fortsätt till huvudinnehåll

Två Favoriter (i dubbel mening)

Jag håller ju på med ganska många album....
Ett 12"x12" till mig själv
Ett 12"x12" o ett 8"x8" till Grodan (min 4½-åriga tjej)
Ett 12"x6" o ett 12"x12" till Ugglan (min snart 2-åringa tjej)
Ett 8"x8" till brorsans pojk (2½år)
och Ett 8"x8" till min brors lilla tjej som precis fyllde 1 år.

Att det bara blivit ett till mig har nog mest med att göra att jag inte är med på så många foton. Min man fotar mig ganska sällan o då är jag rätt bra på att grimasera så det är flest sådana bilder i min BOM.

I går tog jag fram bilder på min brors pojk. Det visade sig bara vara tre kvar i högen med framkallade kort. Så dem har jag lekt med idag. Här är den ena LOn


Knapp-pappret är Echo Park Little Boy. De andra "vågiga" pappret är från My Mind's Eye Fine and Dandy. Den svarta tejpen är Washi från YouDo. Köpte ju några rullar som jag skrivit i tidigare inlägg.

Många favoriter i detta inlägget :). Echo Park o My Mindý Eye är mina stora favoriter just nu när det gäller mönsterpapper. Har ni sett EPs nya serier?? This&That kommer garanterat hem till mig i en snar framtid. Sååååå fina! Med nästa lön kanske....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!