Fortsätt till huvudinnehåll

Två Favoriter (i dubbel mening)

Jag håller ju på med ganska många album....
Ett 12"x12" till mig själv
Ett 12"x12" o ett 8"x8" till Grodan (min 4½-åriga tjej)
Ett 12"x6" o ett 12"x12" till Ugglan (min snart 2-åringa tjej)
Ett 8"x8" till brorsans pojk (2½år)
och Ett 8"x8" till min brors lilla tjej som precis fyllde 1 år.

Att det bara blivit ett till mig har nog mest med att göra att jag inte är med på så många foton. Min man fotar mig ganska sällan o då är jag rätt bra på att grimasera så det är flest sådana bilder i min BOM.

I går tog jag fram bilder på min brors pojk. Det visade sig bara vara tre kvar i högen med framkallade kort. Så dem har jag lekt med idag. Här är den ena LOn


Knapp-pappret är Echo Park Little Boy. De andra "vågiga" pappret är från My Mind's Eye Fine and Dandy. Den svarta tejpen är Washi från YouDo. Köpte ju några rullar som jag skrivit i tidigare inlägg.

Många favoriter i detta inlägget :). Echo Park o My Mindý Eye är mina stora favoriter just nu när det gäller mönsterpapper. Har ni sett EPs nya serier?? This&That kommer garanterat hem till mig i en snar framtid. Sååååå fina! Med nästa lön kanske....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!