Fortsätt till huvudinnehåll

Kramkort

Min lilla Groda har varit på en del kalas det senaste. Detta har gjort att mina kort börjar tryta :)
Så jag har gjort några fler små kort. Lite lagom för ett 5års kalas. Fick inte stämplat några nya texter dock utan använde dem jag hade. Därför blev det några Kram-kort.


Gjorde två med blommor till mammas trädgårdsdagar.


Gjorde ett med Flodhäst som kanske kan passa på nästa barnkalas.


Har en del blommor som jag får sätta ihop själv. Lite roligt tycker jag :)
Kommer nog få göra fler kort ändå, hade tänkt låta bli det men utbudet inför trädgårdsdagarna känns så där. Får försöka göra några fler större grattiskort tror jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!