Fortsätt till huvudinnehåll

Kramkort

Min lilla Groda har varit på en del kalas det senaste. Detta har gjort att mina kort börjar tryta :)
Så jag har gjort några fler små kort. Lite lagom för ett 5års kalas. Fick inte stämplat några nya texter dock utan använde dem jag hade. Därför blev det några Kram-kort.


Gjorde två med blommor till mammas trädgårdsdagar.


Gjorde ett med Flodhäst som kanske kan passa på nästa barnkalas.


Har en del blommor som jag får sätta ihop själv. Lite roligt tycker jag :)
Kommer nog få göra fler kort ändå, hade tänkt låta bli det men utbudet inför trädgårdsdagarna känns så där. Får försöka göra några fler större grattiskort tror jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.