Fortsätt till huvudinnehåll

Inbjudningskort

Snart fyller min minsta dotter två år och det har blivit dags att göra inbjudningskorten. Ännu en gång har jag fått användning av min älskade flodhäst. Som ni kanske såg gjorde jag ju massor med flodisar förra veckan. Nu har jag använt dem på inbjudningskorten. Det blir ganska många gäster som vanligt. 15 inbjudningskort är gjorda, de flesta ganska lika varandra.


Har lekt med min aluminiumtejp jag köpte för ett tag sedan. Körde papper genom CBn o klippte sedan en bit ALU-tejp o klämde den runt pappret. Färgade med lite rosa färg, lite glitter o så.


Olika papper blev det, mest för att jag sällan köper flera av samma papper. Är inte så organiserad...


Ugglor så klart :) Det är ju Ugglan som fyller år...


En annan variant av Ugglor.


Klara för postlådan så när som på texten på insidan o adress. Korten går i väg i cellofankuvert för att synas extra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.