Fortsätt till huvudinnehåll

Båttur

Den som ändå hade lite tid över... Några timmar i veckan för scrapp vore tacksamt men så blir det nog inte än på några år. Idag har barnen studiedag o det firar vi med lite feber så inte kan vi komma ut i det fantastiska vädret heller. Skulle gärna tillbringat lite tid i trädgården annars.

Denna LOn gjorde jag förra veckan. Den blev inte alls som jag hade tänkt. Rätt bra ändå. Fick inte tejpen att göra som jag ville.


Vimplarna är oxå gjorda i tejp. Fågeln är en 3D-variant som Grodan bestämt skulle köpa när vi var på Ullared senast. Den passade ganska bra in här tycker jag. Piffade upp lite lagom.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.