Fortsätt till huvudinnehåll

Nya stämplar

Gjorde ju några kort för ett tag sedan som det bara blev blommor på. Liiite tråkigt tyckte jag, men det var flera av er som gillade dem ändå. Nu smurfade jag runt lite här om veckan o hittade så fina stämplar hos Pysseldags. Beställde hem tre stycken textstämplar. Den med engelsk text är från Magnolia. Tycker att korten blev mer levande med lite text. De två sista korten ska jag klämma på ett par blommor på oxå. Får nog tid till det i kväll skulle jag tro. Det är ju Melodifestival på tv så det kommer inte vara så mycket att titta på. Ska smyga ner i  källaren när Ugglan somnat i kväll. Är gräsänka den här helgen o hela nästa vecka. Martin o Grodan är på scoutläger. Vi ska hälsa på  i veckan, Ugglan o jag. 
Idag har vi varit i Alingsås o shoppat på Pappersbiten. Köpte mest cardstock men även lite mösterpapper, EP, Maja design, FancyP bland andra. Köpte oxå en rulle washi tape. Har inte provat det innan, ska bli spännande. 
Som sagt, planer för pysselrummet i kväll. :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!