Fortsätt till huvudinnehåll

Nya stämplar

Gjorde ju några kort för ett tag sedan som det bara blev blommor på. Liiite tråkigt tyckte jag, men det var flera av er som gillade dem ändå. Nu smurfade jag runt lite här om veckan o hittade så fina stämplar hos Pysseldags. Beställde hem tre stycken textstämplar. Den med engelsk text är från Magnolia. Tycker att korten blev mer levande med lite text. De två sista korten ska jag klämma på ett par blommor på oxå. Får nog tid till det i kväll skulle jag tro. Det är ju Melodifestival på tv så det kommer inte vara så mycket att titta på. Ska smyga ner i  källaren när Ugglan somnat i kväll. Är gräsänka den här helgen o hela nästa vecka. Martin o Grodan är på scoutläger. Vi ska hälsa på  i veckan, Ugglan o jag. 
Idag har vi varit i Alingsås o shoppat på Pappersbiten. Köpte mest cardstock men även lite mösterpapper, EP, Maja design, FancyP bland andra. Köpte oxå en rulle washi tape. Har inte provat det innan, ska bli spännande. 
Som sagt, planer för pysselrummet i kväll. :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.