Fortsätt till huvudinnehåll

-10kg

Ytterligare en LO till min BOM. Kämpade hårt förra sommaren med att losa några kilon. Har några kvar innan jag är nöjd men 10kg blev jag av med. Var ju bara tvungen att göra en LO om detta. Har sparat på mig en del lappar från kläder jag köpt o tänkte att här var ju tillfället att använda dem. 


Kladdade först på ett cardstock med färg o misst. Tyget är en bit av en blus jag krympt ur. "Super tight fit" är ett tygband som satt på ett par byxor jag köpt. Satte dit en spegel oxå, som jag plockat från förpackningen med compeed munsårsplåster. Blev rätt nöjd faktiskt. Pappret är lite buckligt fortfarande, men det kommer väl bli bättre när jag satt den i albumet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.