Fortsätt till huvudinnehåll

Små kort

Under sommaren ska min mamma ha öppna visningar av sin trädgård. Jag ska stå för fikat o tänkte försöka sälja lite kort, tändsticksaskar o bokmärken. Började pilla med några kort här i veckan o några har blivit klara. Tänkte att blommor säker går hem hos trädgårdsmänniskor :)
Själva korten är små, 8x9cm tror jag. Spillpapper går ju alltid bra att använda till detta. Blommorna har jag köpt i kitt på Ullared tror jag. Halva plastpärlor fick bli mitten på blomman. Så så lite Stickles. Limpistolen blev min kompis i detta projektet. Det blev lite bättre 3D-känsla på blommorna med det. Har inte bestämt om jag ska klämma dit någon text eller om jag ska strunta i det. Vi får väl se.
Hoppas få till en tur ner i pysselrummet igen snart. Behöver söka lite kreativitet innan dess, ska surfa runt på lite bloggar. Har ju några favoriter som brukar ge mig idéer. :)

Kramar till er i solskenet

Kommentarer

  1. Dessa går säkert hem hos trädgårdsmänniskor! Fina och stilrena kort! Och tack för kommentaren i min blogg. Du får gärna lifta och tala gärna om det när du har gjort det! =)

    God fortsättning du med!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!