Fortsätt till huvudinnehåll

Små kort

Under sommaren ska min mamma ha öppna visningar av sin trädgård. Jag ska stå för fikat o tänkte försöka sälja lite kort, tändsticksaskar o bokmärken. Började pilla med några kort här i veckan o några har blivit klara. Tänkte att blommor säker går hem hos trädgårdsmänniskor :)
Själva korten är små, 8x9cm tror jag. Spillpapper går ju alltid bra att använda till detta. Blommorna har jag köpt i kitt på Ullared tror jag. Halva plastpärlor fick bli mitten på blomman. Så så lite Stickles. Limpistolen blev min kompis i detta projektet. Det blev lite bättre 3D-känsla på blommorna med det. Har inte bestämt om jag ska klämma dit någon text eller om jag ska strunta i det. Vi får väl se.
Hoppas få till en tur ner i pysselrummet igen snart. Behöver söka lite kreativitet innan dess, ska surfa runt på lite bloggar. Har ju några favoriter som brukar ge mig idéer. :)

Kramar till er i solskenet

Kommentarer

  1. Dessa går säkert hem hos trädgårdsmänniskor! Fina och stilrena kort! Och tack för kommentaren i min blogg. Du får gärna lifta och tala gärna om det när du har gjort det! =)

    God fortsättning du med!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!