Fortsätt till huvudinnehåll

Små kort

Under sommaren ska min mamma ha öppna visningar av sin trädgård. Jag ska stå för fikat o tänkte försöka sälja lite kort, tändsticksaskar o bokmärken. Började pilla med några kort här i veckan o några har blivit klara. Tänkte att blommor säker går hem hos trädgårdsmänniskor :)
Själva korten är små, 8x9cm tror jag. Spillpapper går ju alltid bra att använda till detta. Blommorna har jag köpt i kitt på Ullared tror jag. Halva plastpärlor fick bli mitten på blomman. Så så lite Stickles. Limpistolen blev min kompis i detta projektet. Det blev lite bättre 3D-känsla på blommorna med det. Har inte bestämt om jag ska klämma dit någon text eller om jag ska strunta i det. Vi får väl se.
Hoppas få till en tur ner i pysselrummet igen snart. Behöver söka lite kreativitet innan dess, ska surfa runt på lite bloggar. Har ju några favoriter som brukar ge mig idéer. :)

Kramar till er i solskenet

Kommentarer

  1. Dessa går säkert hem hos trädgårdsmänniskor! Fina och stilrena kort! Och tack för kommentaren i min blogg. Du får gärna lifta och tala gärna om det när du har gjort det! =)

    God fortsättning du med!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.