Fortsätt till huvudinnehåll

Pippilotta

Viktualia Rullgadrina.... Det är min lilla Uggla det. Det är ett memskans tjat om Pippi jämt o ständigt. Denna speciella dag, som jag scrappat en LO om, skulle jag gissa att Grodan skulle ha toffsar o då ska ju Ugglan det med. Kanske att hon brås på sin farmor som aldrig kunde vara med på kort utan att grimasera :)


Tårtpappret är från ett fynd jag gjorde på scouternas loppis i höstas. Massor av fina tårtpapper, inte nyaste varianten och så välbevarade. Detta har små prästkragar runt kanten. Mönsterpappret är från October Afternoons 5&Dime. Blomman har ni ju sett tidigare de senaste inläggen. Den lilla ugglan köpte jag på Lagerhaus för måååånga år sedan, nu när jag fått en egen liten Uggla kommer de väl till pass :)
Trevlig helg på er! Jag ska jobba hela helgen så jag kommer inte se mycket av den. Jobbar natt o kommer därför sova bort hela dagarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!