Fortsätt till huvudinnehåll

Pippilotta

Viktualia Rullgadrina.... Det är min lilla Uggla det. Det är ett memskans tjat om Pippi jämt o ständigt. Denna speciella dag, som jag scrappat en LO om, skulle jag gissa att Grodan skulle ha toffsar o då ska ju Ugglan det med. Kanske att hon brås på sin farmor som aldrig kunde vara med på kort utan att grimasera :)


Tårtpappret är från ett fynd jag gjorde på scouternas loppis i höstas. Massor av fina tårtpapper, inte nyaste varianten och så välbevarade. Detta har små prästkragar runt kanten. Mönsterpappret är från October Afternoons 5&Dime. Blomman har ni ju sett tidigare de senaste inläggen. Den lilla ugglan köpte jag på Lagerhaus för måååånga år sedan, nu när jag fått en egen liten Uggla kommer de väl till pass :)
Trevlig helg på er! Jag ska jobba hela helgen så jag kommer inte se mycket av den. Jobbar natt o kommer därför sova bort hela dagarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.