Fortsätt till huvudinnehåll

I pysseltagen igen


Fredag kväll o lite tid för mig i pysselrummet. Skulle kunna suttit längre, min man håller ställningarna framför tv:n med barnen men jag orkar inte. Mår inte så bra. Känns som om jag har feber. Fryser o ryser. 

Fick i alla fall gjort klart ett kort o fixat till en tändsticksask. Asken är gjord efter en beskrivning av Tesa som tipsar i sin blogg. Är OFTA inne i hennes blogg o kikar. Blommorna på asken är oxå efter hennes beskrivning. Min ask blev väl så där. Men för att vara första försöket så är jag inte missnöjd. Nästa blir kanske bättre. 


Kortet är ett Lina standard :) Blomman är en av 25 som jag gjorde tidigare i veckan. Kan inte komma ihåg vart jag hittade beskrivningen till dem tyvärr. Fina vad det i vilket fall. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!