Fortsätt till huvudinnehåll

Årets första LO

Det är en regnig o blåsig dag i dag. Har städa o plockat lite men nu var det allt tid för kaffe. Ugglan sover middag o Grodan pysslar så då passar jag väl på att blogga lite av det pyssel jag gjort de senaste dagarna. Känner att jag kommit i en svacka igen. Surfar inte så mycket bloggar, letar inte efter några utmaningar. Det blev därför inte så lätt att få ihop en LO som jag trodde från början. Hade en idé men de smet innan jag blev klar. Så här blev LOn i vilket fall.


Mönsterpappret är från October Afternoons 5&DIME-serie. Köpte hela serien här i höstas för jag tyckte det var så många fina papper. Sedan är det som vanligt en del krafs jag hittat här hemma. Konstigt att man aldrig har ju det där man behöver, ändå hittar man inte grejerna på pysselbordet för där är så fullt med bråte :)
Har fastanat för gömd jounaling det senaste. Kanske mest för att jag oftast glömmer att jag ska ha med det OXÅ o så får jag stoppa undan en tagg med lite text någonstans under för att lyckas få med det.

Är så seg med mitt bloggande, men insåg idag att det ganska många som är inne o tittar på min blogg så jag ska försöka skärpa mig o blogga lite mer. Nu blir det nog att ägna sig åt lite mer städning, vi ska ha gäster i morgon eftermiddag.  Go helg på er!!

Kommentarer

  1. Snyggt jobbat så här i början på det nya året!

    SvaraRadera
  2. Superfin LO. Gillar färgkombon!!

    Ha det bra! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.