Fortsätt till huvudinnehåll

Årets första LO

Det är en regnig o blåsig dag i dag. Har städa o plockat lite men nu var det allt tid för kaffe. Ugglan sover middag o Grodan pysslar så då passar jag väl på att blogga lite av det pyssel jag gjort de senaste dagarna. Känner att jag kommit i en svacka igen. Surfar inte så mycket bloggar, letar inte efter några utmaningar. Det blev därför inte så lätt att få ihop en LO som jag trodde från början. Hade en idé men de smet innan jag blev klar. Så här blev LOn i vilket fall.


Mönsterpappret är från October Afternoons 5&DIME-serie. Köpte hela serien här i höstas för jag tyckte det var så många fina papper. Sedan är det som vanligt en del krafs jag hittat här hemma. Konstigt att man aldrig har ju det där man behöver, ändå hittar man inte grejerna på pysselbordet för där är så fullt med bråte :)
Har fastanat för gömd jounaling det senaste. Kanske mest för att jag oftast glömmer att jag ska ha med det OXÅ o så får jag stoppa undan en tagg med lite text någonstans under för att lyckas få med det.

Är så seg med mitt bloggande, men insåg idag att det ganska många som är inne o tittar på min blogg så jag ska försöka skärpa mig o blogga lite mer. Nu blir det nog att ägna sig åt lite mer städning, vi ska ha gäster i morgon eftermiddag.  Go helg på er!!

Kommentarer

  1. Snyggt jobbat så här i början på det nya året!

    SvaraRadera
  2. Superfin LO. Gillar färgkombon!!

    Ha det bra! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!