Fortsätt till huvudinnehåll

30års-kalaskort

Vi var bjudna på kalas i helgen hos våra goa grannar. De fyllde 30år båda två. Riktigt trevligt kalas. Vi hade självklart med oss en present. Det blev ett fågelbord, frön till det o en liten fågelbok med de vanligaste svenska fåglarna. Hade ju gjort ett kort oxå. Ett vanligt Lina-kort.


Mönsterpappret är Heidi Grace. Det är ganska gammalt, 4-5år någonting. Kanske inte syns så bra, men det är grön-glansigt med flockad text. Siffran 30 är glittrig, men det syns inte så bra det heller. 

Mååååste köpa mig en ny Dymo snart. Min har spruckit i själva utmatningen, det är lite svårt att klippa av efter man skrivit klart. Använder ju den jättemycket så det är ju en bra investering.
Kanske kan hitta lite pysseltid i kväll, om jag orkar. Har jobbar 30 timmar i helgen så just nu är jag lite seg i huvudet....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!