Fortsätt till huvudinnehåll

30års-kalaskort

Vi var bjudna på kalas i helgen hos våra goa grannar. De fyllde 30år båda två. Riktigt trevligt kalas. Vi hade självklart med oss en present. Det blev ett fågelbord, frön till det o en liten fågelbok med de vanligaste svenska fåglarna. Hade ju gjort ett kort oxå. Ett vanligt Lina-kort.


Mönsterpappret är Heidi Grace. Det är ganska gammalt, 4-5år någonting. Kanske inte syns så bra, men det är grön-glansigt med flockad text. Siffran 30 är glittrig, men det syns inte så bra det heller. 

Mååååste köpa mig en ny Dymo snart. Min har spruckit i själva utmatningen, det är lite svårt att klippa av efter man skrivit klart. Använder ju den jättemycket så det är ju en bra investering.
Kanske kan hitta lite pysseltid i kväll, om jag orkar. Har jobbar 30 timmar i helgen så just nu är jag lite seg i huvudet....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!