Fortsätt till huvudinnehåll

Julkort

Nu har jag äntligen blivit klar med mina julkort. Tyckte att jag började i så god tid, men det har hänt så mycket annat i höst så de har fått vänta. Igår gjorde jag klart det sista med foto på barnen o text innuti. Maken ska posta dem idag. Glömde en liten detalj bara :) Fota dem! Har dock två kort kvar som inte är postade änKöpte Echo Parks Season´s Greetings i år, hela stacken i 12"x12". Mycket nöjd med de pappren. Korten blev rätt roliga. La till lite stämplar o lite annat krimskrams jag hade hemma. Det blev genomskinliga kuvert så korten syns.

Har försökt mig på att göra 365 alster i år. Har valt att bara räkna mitt scrappande, pysslar ju med mycket annat oxå :) I skrivandets stund ser det ut som att jag inte kommer klara målet. Är rätt nöjd med mina 319 alster o kommer troligtvis inte så scrappat något mer i år, kanske någon mer tagg till julklapparna men inte så det räcker upp till 365. Ska skapa ett block för nästa år oxå, har ju skrivit upp vart enda alster. Det är rätt kul o se vad man verkligen gjort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!