Fortsätt till huvudinnehåll

Julkort

Nu har jag äntligen blivit klar med mina julkort. Tyckte att jag började i så god tid, men det har hänt så mycket annat i höst så de har fått vänta. Igår gjorde jag klart det sista med foto på barnen o text innuti. Maken ska posta dem idag. Glömde en liten detalj bara :) Fota dem! Har dock två kort kvar som inte är postade änKöpte Echo Parks Season´s Greetings i år, hela stacken i 12"x12". Mycket nöjd med de pappren. Korten blev rätt roliga. La till lite stämplar o lite annat krimskrams jag hade hemma. Det blev genomskinliga kuvert så korten syns.

Har försökt mig på att göra 365 alster i år. Har valt att bara räkna mitt scrappande, pysslar ju med mycket annat oxå :) I skrivandets stund ser det ut som att jag inte kommer klara målet. Är rätt nöjd med mina 319 alster o kommer troligtvis inte så scrappat något mer i år, kanske någon mer tagg till julklapparna men inte så det räcker upp till 365. Ska skapa ett block för nästa år oxå, har ju skrivit upp vart enda alster. Det är rätt kul o se vad man verkligen gjort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.