Fortsätt till huvudinnehåll

Julkort

Nu har jag äntligen blivit klar med mina julkort. Tyckte att jag började i så god tid, men det har hänt så mycket annat i höst så de har fått vänta. Igår gjorde jag klart det sista med foto på barnen o text innuti. Maken ska posta dem idag. Glömde en liten detalj bara :) Fota dem! Har dock två kort kvar som inte är postade änKöpte Echo Parks Season´s Greetings i år, hela stacken i 12"x12". Mycket nöjd med de pappren. Korten blev rätt roliga. La till lite stämplar o lite annat krimskrams jag hade hemma. Det blev genomskinliga kuvert så korten syns.

Har försökt mig på att göra 365 alster i år. Har valt att bara räkna mitt scrappande, pysslar ju med mycket annat oxå :) I skrivandets stund ser det ut som att jag inte kommer klara målet. Är rätt nöjd med mina 319 alster o kommer troligtvis inte så scrappat något mer i år, kanske någon mer tagg till julklapparna men inte så det räcker upp till 365. Ska skapa ett block för nästa år oxå, har ju skrivit upp vart enda alster. Det är rätt kul o se vad man verkligen gjort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.