Fortsätt till huvudinnehåll

Julkort

Nu har jag äntligen blivit klar med mina julkort. Tyckte att jag började i så god tid, men det har hänt så mycket annat i höst så de har fått vänta. Igår gjorde jag klart det sista med foto på barnen o text innuti. Maken ska posta dem idag. Glömde en liten detalj bara :) Fota dem! Har dock två kort kvar som inte är postade änKöpte Echo Parks Season´s Greetings i år, hela stacken i 12"x12". Mycket nöjd med de pappren. Korten blev rätt roliga. La till lite stämplar o lite annat krimskrams jag hade hemma. Det blev genomskinliga kuvert så korten syns.

Har försökt mig på att göra 365 alster i år. Har valt att bara räkna mitt scrappande, pysslar ju med mycket annat oxå :) I skrivandets stund ser det ut som att jag inte kommer klara målet. Är rätt nöjd med mina 319 alster o kommer troligtvis inte så scrappat något mer i år, kanske någon mer tagg till julklapparna men inte så det räcker upp till 365. Ska skapa ett block för nästa år oxå, har ju skrivit upp vart enda alster. Det är rätt kul o se vad man verkligen gjort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.