Fortsätt till huvudinnehåll

Alster 322

Snart är det nytt år o vad passar då bättre än att göra en ny bok för att dokumentera mina alster för 2012. Har ju inte riktigt lyckats komma i mål i år. Är ändå ganska nöjd med mina 322 alster. Målet nästa år är 365 alster, vi får väl se vart det landar. Det är roligt att kunna bläddra i min häfte o se vad det är jag gjort in år, därför har jag gjort en ny bok. Så här blev den...Har påbörjat 15 kort oxå, ska försöka sälja några i sommar när mamma ska ha trädgårdsvisning.

Önskar er ett Gott nytt år!! Hoppas kunna fylla bloggen med alster även under nästa år.
Kramar Lina

Kommentarer

  1. Vilken fin bok! Och vilken bra idé att spara alstrena man gjort i en sån! Tänker du skriva ut bilderna på det du gjort då och sätt in i boken eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej,jag skriver bara upp namnet på LOn/ alstret o till vem det är. Är den en LO till min BOM skriver jag Lina efter titeln på LOn. Boken är inte så stor, men bilder på det jag gjort var ju en smart idé. Ska klura på om det går att lösa i befintlig bok eller om det får vänta till nästa år.

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.