Fortsätt till huvudinnehåll

Alster 322

Snart är det nytt år o vad passar då bättre än att göra en ny bok för att dokumentera mina alster för 2012. Har ju inte riktigt lyckats komma i mål i år. Är ändå ganska nöjd med mina 322 alster. Målet nästa år är 365 alster, vi får väl se vart det landar. Det är roligt att kunna bläddra i min häfte o se vad det är jag gjort in år, därför har jag gjort en ny bok. Så här blev den...Har påbörjat 15 kort oxå, ska försöka sälja några i sommar när mamma ska ha trädgårdsvisning.

Önskar er ett Gott nytt år!! Hoppas kunna fylla bloggen med alster även under nästa år.
Kramar Lina

Kommentarer

  1. Vilken fin bok! Och vilken bra idé att spara alstrena man gjort i en sån! Tänker du skriva ut bilderna på det du gjort då och sätt in i boken eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej,jag skriver bara upp namnet på LOn/ alstret o till vem det är. Är den en LO till min BOM skriver jag Lina efter titeln på LOn. Boken är inte så stor, men bilder på det jag gjort var ju en smart idé. Ska klura på om det går att lösa i befintlig bok eller om det får vänta till nästa år.

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.