Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare dragen i bloggcandy!!

Så var det då dags! Jag är ledsen att det tagit en extra dag, men var tvungen att göra grejer i går som inte var så roliga o därför blev det inte draget någon vinnare. Men nu är det klart. Jag har skrivit lappar o dragit. Och vinnaren är..........

................. Jennie.......................

Grattis!! Skicka dina adressuppgifter till mig på lina.s.olsson(at)gmail.com så kommer smash book o pynt på posten. :)

Har varit nere en sväng i källaren o pysslat med min fyraåring. Ja, jag får ju inget gjort för jag måste serva henne. Men hon har fått gjort ett kort o dekorerat en toarulle. Tänkte att jag skulle smita ner själv när barnen somnat, men det är så kallt i källaren så jag funderar på att ta upp grejerna i stället. Har ju lite annat jag skulle vilja få gjort oxå, vi får väl se. Får i värsta fall ta på mig yllestrumpor o tjock tröja o ta mig ner i alla fall. :)

Kommentarer

  1. Grattis Jennie!

    Och jag känner igen det där med att man får serva sin dotter, jag har en 3årig pysseltokig tjej. :)

    Kram Sandra

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!