Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare dragen i bloggcandy!!

Så var det då dags! Jag är ledsen att det tagit en extra dag, men var tvungen att göra grejer i går som inte var så roliga o därför blev det inte draget någon vinnare. Men nu är det klart. Jag har skrivit lappar o dragit. Och vinnaren är..........

................. Jennie.......................

Grattis!! Skicka dina adressuppgifter till mig på lina.s.olsson(at)gmail.com så kommer smash book o pynt på posten. :)

Har varit nere en sväng i källaren o pysslat med min fyraåring. Ja, jag får ju inget gjort för jag måste serva henne. Men hon har fått gjort ett kort o dekorerat en toarulle. Tänkte att jag skulle smita ner själv när barnen somnat, men det är så kallt i källaren så jag funderar på att ta upp grejerna i stället. Har ju lite annat jag skulle vilja få gjort oxå, vi får väl se. Får i värsta fall ta på mig yllestrumpor o tjock tröja o ta mig ner i alla fall. :)

Kommentarer

  1. Grattis Jennie!

    Och jag känner igen det där med att man får serva sin dotter, jag har en 3årig pysseltokig tjej. :)

    Kram Sandra

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.