Fortsätt till huvudinnehåll

Stilla

Här blir inte mycket pysslat för tillfället. Satt i källaren för två veckor sedan o fick klart en grej till yngsta dottern, men kunde inte göra den heeelt klar för mamma hade laminatorn o den behövde jag för projektet. Hoppas kunna göra klart idag. Kanske att det blir något att visa senare om vädret tillåter fotografering.
Fick igen mina ATC-kort idag. Dem jag gjorde i våras. Hade faktiskt gett upp hoppet men så dök de upp! Rolig överraskning. Ska försöka mig på att fota dem oxå så att ni får se. Har gått med i en ny ATC-swapp nu o ska göra i genomskinligt material. Spännande. Har en idé, får se om den är genomförbar. Vet inte hur färgerna reagerar i laminatorn men det märker vi väl :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.