Fortsätt till huvudinnehåll

ATC-swapp

Har lyckats fota alla ATCer som låg i brevlådan. SÅ kul att få dem alla. Var med i ordspråk, färg o valfritt. 


Ordspråk. Saknas dock en. Men det spelar väl inte så stor roll.


Det färgglada gänget som ni kanske ser :)

 
Å så den spretiga gruppen, valfritt. Alla platser var inte fyllda i den gruppen, det är därför jag har två dubbletter.
Det kommer nog bli fler ATCer i framtiden, det var rätt kul att göra. Eftersom man kan variera i det oändliga så passar det mig.

Kommentarer

 1. Vad många fina ATC kort :)

  Visst är det skoj med ATC swappar :)
  Jag kan tipsa dig om en ATC swapp grupp som heter ATC Sverige. Det är en yahoo grupp och det ligger ute många olika swappar hela tiden som man kan gå med i. Jag är med i den sen ett tag tillbaka :)

  Adressen dit är: http://groups.yahoo.com/group/atc_sverige/

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.