Fortsätt till huvudinnehåll

ATC-swapp

Har lyckats fota alla ATCer som låg i brevlådan. SÅ kul att få dem alla. Var med i ordspråk, färg o valfritt. 


Ordspråk. Saknas dock en. Men det spelar väl inte så stor roll.


Det färgglada gänget som ni kanske ser :)

 
Å så den spretiga gruppen, valfritt. Alla platser var inte fyllda i den gruppen, det är därför jag har två dubbletter.
Det kommer nog bli fler ATCer i framtiden, det var rätt kul att göra. Eftersom man kan variera i det oändliga så passar det mig.

Kommentarer

 1. Vad många fina ATC kort :)

  Visst är det skoj med ATC swappar :)
  Jag kan tipsa dig om en ATC swapp grupp som heter ATC Sverige. Det är en yahoo grupp och det ligger ute många olika swappar hela tiden som man kan gå med i. Jag är med i den sen ett tag tillbaka :)

  Adressen dit är: http://groups.yahoo.com/group/atc_sverige/

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.