Fortsätt till huvudinnehåll

ATC-swapp

Har lyckats fota alla ATCer som låg i brevlådan. SÅ kul att få dem alla. Var med i ordspråk, färg o valfritt. 


Ordspråk. Saknas dock en. Men det spelar väl inte så stor roll.


Det färgglada gänget som ni kanske ser :)

 
Å så den spretiga gruppen, valfritt. Alla platser var inte fyllda i den gruppen, det är därför jag har två dubbletter.
Det kommer nog bli fler ATCer i framtiden, det var rätt kul att göra. Eftersom man kan variera i det oändliga så passar det mig.

Kommentarer

 1. Vad många fina ATC kort :)

  Visst är det skoj med ATC swappar :)
  Jag kan tipsa dig om en ATC swapp grupp som heter ATC Sverige. Det är en yahoo grupp och det ligger ute många olika swappar hela tiden som man kan gå med i. Jag är med i den sen ett tag tillbaka :)

  Adressen dit är: http://groups.yahoo.com/group/atc_sverige/

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!