Fortsätt till huvudinnehåll

Taggs


Så var jag i mål med mina 50 alster innan shopping. Lite tidspress har jag känt av det senaste. Ska ju på rekordträffen nästa vecka. Vill ju gärna kunna handla lite där om det skulle dyka upp något.
Detta blev då målgången:


Några jultaggs att använda när julen kommer.


Tycker snögubbarna är så söta. De kommer garanterat dyka upp på julkorten i år.


Taggsen är inte så stora. Den största tror jag är 10cm x 7cm. De andra är mindre.


Perfekt för att få använt varenda cm papper :)


Hittade lite julpapper bland mina spillbitar. Har inga stora ark julpapper annars. Köper oftast bara det jag behöver för mina egna julkort, får ändå inte sålt några.


Å så gjorde jag taggs att ha på födelsedagspaket.


Spets o glitter. Halvpärlor har jag ganska många. Fick det med någon swapp jag var med i. De går aldrig åt.


Fler plastpärlog.

Denna muffins plockade jag från ett födelsedagskort jag fått. Det är Hanna som stämplat o färglagt. Hennes kort är alltid så fina. Hon kan det där till skillnad från mig. Älskar den satsen med cupcake-stämplar hon har. Kanske mest för att jag gillar att baka cupcakes :)


En tagg till med glitter, spets o halvpärlor. Pappret är från Echo Park.
Nu blir det nog inget scrappat innan rekordträffen den 17onde. Har massor med andra saker jag måste prioritera i veckan o sedan ska man ju jobba oxå :) När jag inte jobbar är ju barnen hemma o då blir det inte mycket pysslat med mina saker. Snaaaart rekordträff!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.