Fortsätt till huvudinnehåll

Rekordträffen

I helgen var vi på Rekordträffen, Hanna, kusin Stina o jag. Det är alltid kul med sådana här träffas. Sitta ner med goda vänner o bara kunna pyssla sig grön. Jag hade laddat järnet i år. Det är tredje året jag är med. Första året fick jag gjort 10 av 12 utmaningar. Förra året fick jag gjort 8 eller 9 av 12. Hade laddat för att få gjort alla utmaningar. Så för mig blev det en besvikelse när det bara fanns 6st utmaningar i år. Fick bara gjort tre av utmaningarna.
Först var det en utmaning med tema jul.


Oftast brukar jag göra jul-LOs i rött men denna gången blev det i blått. Pappret är från Fancy Pants.
Utmanig nr2 var en kortutmaning från Vilda Stamps där man var tvungen att använda en stämpel från Vilda. Gjorde inte den då jag inte är någon klippa på kort, inte hade någon stämpel från Vilda o inte ville köpa någon heller eftersom jag stämplar så himla lite.
Utmaning nr3 var att altra något. Det tycker jag ju om som ni vet :)


Det blev en liten handväska. Har gjort en av ett papper i 12"x12". Har gjort en sådan tidigare men kom inte ihåg hur man vek sidorna. Gjorde så som jag trodde att det skulle vara vilket resulterade i en rund botten. Väskan blev sötare så här, men vet inte hur det ska gå om jag ska dekorera den inuti som det är tänkt. Vi får väl se, det kanske inte blir gjort :)


Utmaning nr4 var en skissutmaning.


Höll mig ganska strikt till skissen. Arkivet har den som månadens skiss oxå om någon vill göra den.
Utmaning 5 var med Rosa-bandet-tema. Gjorde inte den för Stina o jag var tvungna att åka hem.
Jaja, förutom besvikelsen över utmaningarna så var det en väldigt trevlig dag. Shoppade inte en särskilt mycket. Gjorde några fler LOs o ett julkort oxå men får visa dem en annan dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.