Fortsätt till huvudinnehåll

Rekordträffen

I helgen var vi på Rekordträffen, Hanna, kusin Stina o jag. Det är alltid kul med sådana här träffas. Sitta ner med goda vänner o bara kunna pyssla sig grön. Jag hade laddat järnet i år. Det är tredje året jag är med. Första året fick jag gjort 10 av 12 utmaningar. Förra året fick jag gjort 8 eller 9 av 12. Hade laddat för att få gjort alla utmaningar. Så för mig blev det en besvikelse när det bara fanns 6st utmaningar i år. Fick bara gjort tre av utmaningarna.
Först var det en utmaning med tema jul.


Oftast brukar jag göra jul-LOs i rött men denna gången blev det i blått. Pappret är från Fancy Pants.
Utmanig nr2 var en kortutmaning från Vilda Stamps där man var tvungen att använda en stämpel från Vilda. Gjorde inte den då jag inte är någon klippa på kort, inte hade någon stämpel från Vilda o inte ville köpa någon heller eftersom jag stämplar så himla lite.
Utmaning nr3 var att altra något. Det tycker jag ju om som ni vet :)


Det blev en liten handväska. Har gjort en av ett papper i 12"x12". Har gjort en sådan tidigare men kom inte ihåg hur man vek sidorna. Gjorde så som jag trodde att det skulle vara vilket resulterade i en rund botten. Väskan blev sötare så här, men vet inte hur det ska gå om jag ska dekorera den inuti som det är tänkt. Vi får väl se, det kanske inte blir gjort :)


Utmaning nr4 var en skissutmaning.


Höll mig ganska strikt till skissen. Arkivet har den som månadens skiss oxå om någon vill göra den.
Utmaning 5 var med Rosa-bandet-tema. Gjorde inte den för Stina o jag var tvungna att åka hem.
Jaja, förutom besvikelsen över utmaningarna så var det en väldigt trevlig dag. Shoppade inte en särskilt mycket. Gjorde några fler LOs o ett julkort oxå men får visa dem en annan dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!