Fortsätt till huvudinnehåll

Fler alster från Rekordträffen

Fick gjort några alster till när vi var på rekordträffen. Fick en beställning på ett julkort i våras o nu har jag fått det klart. Köpte en stämpel av Vilda Stamps med texten "Merry Christmas.....osv". Tycker själv att det blev rätt bra. Får se vad beställaren säger...


Gillar snögubbarna från Panduro. De är så söta :)


Gjorde två LOs till mina godingar oxå. Skulle vilja ha någon mer dekoration på dem båda två, men har inte hunnit sitta något med dem det senaste. Har antingen jobbat, sovit efter jobb eller grejat med en swapp jag är med i. Kanske att det finns tid någon dag...


Kanske att man inte behöver dekorera så mycket heller. Ibland säger en bild mer än tusen ord.

244 alster gjorda i år, målet är 365st o det ser inte omöjligt ut. Det ska ju göras julkort o då rasslar det ju iväg. Måste åka o handla lite julpapper oxå. Hittade inget på rekordträffen som riktigt passade mig i smaken. Vill ju gärna ha färgglada papper, är inte någon vintage-person direkt. Funderar starkt på att beställa EPs serie, den var så söt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.