Fortsätt till huvudinnehåll

Fler alster från Rekordträffen

Fick gjort några alster till när vi var på rekordträffen. Fick en beställning på ett julkort i våras o nu har jag fått det klart. Köpte en stämpel av Vilda Stamps med texten "Merry Christmas.....osv". Tycker själv att det blev rätt bra. Får se vad beställaren säger...


Gillar snögubbarna från Panduro. De är så söta :)


Gjorde två LOs till mina godingar oxå. Skulle vilja ha någon mer dekoration på dem båda två, men har inte hunnit sitta något med dem det senaste. Har antingen jobbat, sovit efter jobb eller grejat med en swapp jag är med i. Kanske att det finns tid någon dag...


Kanske att man inte behöver dekorera så mycket heller. Ibland säger en bild mer än tusen ord.

244 alster gjorda i år, målet är 365st o det ser inte omöjligt ut. Det ska ju göras julkort o då rasslar det ju iväg. Måste åka o handla lite julpapper oxå. Hittade inget på rekordträffen som riktigt passade mig i smaken. Vill ju gärna ha färgglada papper, är inte någon vintage-person direkt. Funderar starkt på att beställa EPs serie, den var så söt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.