Fortsätt till huvudinnehåll

Färdig

Nu har jag fått knåpat klart min sommarsmash. Det blev som ett minialbum över sommaren fyllt med kort o biljetter o annat smått o gott.
Här är några av sidorna.


Framsidan har utvecklat något under sommaren. Ett ortronskal har fått komma med o en tagg från något jag köpte när vi var nere på WSJ.


Augustisidan. Kan kanske pysslas till lite mer.


Ugglan doppade sig glatt i poolen hemma hos brorsan, med kläder o allt. Jättelycklig :D


En lista över det jag syltat o saftat i sommar.


Grodan o jag var på bio. Grodans första film. Mycket spännande! O så gott det är med popcorn :)


Vårt loppisbord. Riktigt roligt att vara med på. Ska jag göra om när det blir tillfälle. Håller på o sparar bra grejer att sälja. Det blir nog bara barnkläder o kanske ett par leksaker nästa gång. Det verkar ju som om det säljer bäst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.