Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarmat o sommarbus

Behöver göra klart min sommarsmash snart. Den kommer bara bli liggande annars. Ska klämma in en kalender för varje månad med lite anteckningar o så har jag augusti kvar att lägga in foton o dekorationer om.
Här kommer ett par bilder från juli. Vi var hos svärföräldrarna o lagade en mycket god middag.


Vi hittade receptet i vår lokala tidning. Det var mycket smarrigt :)


Här blev det BUS med Z. S:n har tagit slut :) Vet inte om det var så bra val att ta med det här pappret i smashen för det är lite jobbigt att dekorera. Men nu är det ju där så det får väl vara.
Hoppas hinna göra klart boken ganska snart. Ska göra klart min 50-utmaning tänkte jag o sedan ska jag fixa till smash booken.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.




Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.