Fortsätt till huvudinnehåll

Present till min svägerska

Vi var bjudna på kalas till min svägerska i går. Tycker alltid att det är svårt med presenter. Man har ju allt man behöver o mer där till. Det är sällan folk önskar sig saker. Så jag brukar ge bort något ätbart. Denna gången blev det ett höstkitt. En liten ljuslykta, te, lavendelbiscotti som jag bakat själv, receptkort o en burk med lavendelsocker som jag gjort här i sommar.

Så här såg påsen ut när den var packad o klar med presenter o kort.

Gjorde en liten dekoration på påsen. Några blommor på en bit tyg. Tyget har varit en blus som jag inte kan ha  längre (den är allt för stor) men den har så fint krås som går att använda till pyssel istället :)


Här är hela kittet (utom ljuslyktan). Te, lavendelsocker o lavendelboscotti.


Har inte fått köpt några cellofanpåsar så jag fick göra egna denna gången oxå. Etiketterna dekorerade jag med egengjorda blommor. Till sockerburken har jag klippt en bit av blusen o knutit en prickigt band runt.
Och så gjorde jag ett kort.


Och två receptkort så svägerskan kan baka med sockret.Svägerskan blev glad över presenten. Grodan gjorde en egen present men jag fick tyvärr inte fotat den.

Kommentarer

  1. Den presenten hade jag gärna velat ha. Jättefint!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.