Fortsätt till huvudinnehåll

Kort

För att få det att skramla lite i tickern gjorde jag några kort. Man behöver ju alltid ha några kort. Helt plötsligt är det någon som ska firas o då är det ju bra att ha några kort på lager. Gör nästan alltid kort på spillbitar. Det blir ju en del spill när man scrappar. Gör ju album i både 8"x8", 6"x12" och då blir det ju en bit papper kvar. 


Cupecakes utklippta ur ett mönsterpapper. Bakgrundspappret är Maja Designs Fika-serie. Passande eller hur?! :)


Kort till ett barn kanske, eller till någon som gillar nallar.


Min dotter älskar det här kortet så jag får väl spara det till hennes 4års dag i september. Det är ju lila o rååååsa vilket är hennes favoritfärger. Dessutom är det bling i mitten på den råååsa blomman. Fantastiskt för den 4åring helt enkelt :)

Kommentarer

  1. Fina kort, håller med din dotter det sista kortet är supersnygg.

    Ha det bra!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!