Fortsätt till huvudinnehåll

Beställde en BiA!

Hade bestämt att jag skulle få köpa mig en BiA när jag hade gått ner mina kilo som jag planerade innan sommaren att tappa. Surfade runt o funderade på att köpa en från USA nu när dollarn är så låg men fick rådet att köpa den i Sverige o en tjej på forumet tipsade mig om PY Hobby. Så nu har jag beställt ett BiA-kit med MASSOR med grejer! Och billigt!! Har nog tre kilo kvar att tappa. Får väl vänta med att använda den innan jag är klar.
Jag har en lista med massor av BiA-projekt så det kommer bli en spännande höst. Hoppas få lite tid när barnen börjat förskolan o jag börjat jobba. Det kommer väl bara lite tröttande med arbetet i början men det blir ju bättre o snart är det ju vår igen.
Har tyvärr inga bilder att visa idag. Har scrappat en del i min smash book men har inte fått fotat. I morgon ska det regna men kanske att det klarnar upp på eftermiddagen så jag kan fota då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.