Fortsätt till huvudinnehåll

Beställde en BiA!

Hade bestämt att jag skulle få köpa mig en BiA när jag hade gått ner mina kilo som jag planerade innan sommaren att tappa. Surfade runt o funderade på att köpa en från USA nu när dollarn är så låg men fick rådet att köpa den i Sverige o en tjej på forumet tipsade mig om PY Hobby. Så nu har jag beställt ett BiA-kit med MASSOR med grejer! Och billigt!! Har nog tre kilo kvar att tappa. Får väl vänta med att använda den innan jag är klar.
Jag har en lista med massor av BiA-projekt så det kommer bli en spännande höst. Hoppas få lite tid när barnen börjat förskolan o jag börjat jobba. Det kommer väl bara lite tröttande med arbetet i början men det blir ju bättre o snart är det ju vår igen.
Har tyvärr inga bilder att visa idag. Har scrappat en del i min smash book men har inte fått fotat. I morgon ska det regna men kanske att det klarnar upp på eftermiddagen så jag kan fota då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!