Fortsätt till huvudinnehåll

Trädgårdsbok

Det är långt mellan pysselgångerna nu. Mycket av min tid prioriteras till min trädgård. Där finns oändligt att göra. Och inte kommer det några stora skyfall heller som skulle kunna ge anledning till att krypa ner i pysselrummet. I går kväll drev dock knotten bort mig från landen. Rensar i ett ganska igengrott land o där trivs de. 
Mamma önskade en trädgårdsbok åt en vän. Har gjort en till mamma innan. Där skriver hon ner plantorna hon köpt o i vilket land hon planterat ner den. Hon har oxå en massa annan data i boken. Vad mammas kompis vill göra med den får hon bestämma. Jag har bara gjort framsida o baksida lite roligare.


Den blev ganska enkel. Pappret är ju ganska färgglatt så jag kände att det inte behövdes så mycket dekoration. Det är en plastsida på fram o baksidan. Bra för jordiga fingrar :)


 Fick ett par spillbitar kvar så jag gjorde två tags som hon kan använda som bokmärke.


På baksidan passade jag på att göra reklam för min blogg. 
Kanske inte så fantasifull kreation men jag hoppas hon ska uppskatta den ändå.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!