Fortsätt till huvudinnehåll

Trädgårdsbok

Det är långt mellan pysselgångerna nu. Mycket av min tid prioriteras till min trädgård. Där finns oändligt att göra. Och inte kommer det några stora skyfall heller som skulle kunna ge anledning till att krypa ner i pysselrummet. I går kväll drev dock knotten bort mig från landen. Rensar i ett ganska igengrott land o där trivs de. 
Mamma önskade en trädgårdsbok åt en vän. Har gjort en till mamma innan. Där skriver hon ner plantorna hon köpt o i vilket land hon planterat ner den. Hon har oxå en massa annan data i boken. Vad mammas kompis vill göra med den får hon bestämma. Jag har bara gjort framsida o baksida lite roligare.


Den blev ganska enkel. Pappret är ju ganska färgglatt så jag kände att det inte behövdes så mycket dekoration. Det är en plastsida på fram o baksidan. Bra för jordiga fingrar :)


 Fick ett par spillbitar kvar så jag gjorde två tags som hon kan använda som bokmärke.


På baksidan passade jag på att göra reklam för min blogg. 
Kanske inte så fantasifull kreation men jag hoppas hon ska uppskatta den ändå.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!