Fortsätt till huvudinnehåll

Studentpaket

Nu blev det lite pysslande i går kväll. Behövde göra ett studentkort o komma på vad jag skulle göra med studentmufinsen jag gjorde för ett tag sedan. Hade ingen polystyrenboll utan körde med en flörtkula. Så jag har ingen tagg i min muffin. Därför fixade jag till den lite i går så att den går att hänga runt halsen. Satte dit bokstäver som bilder ordet "GRATTIS". Nålade fast ett band i studentfärger o skrev en liten hälsning i botten.


Har knåpat ihop ett kort oxå. Hade ingen stundentstämpel eller något krimskrams så jag har knåpat ihop ett par studenthattar. Har en rund stans som jag använde för att få proportion på dem. De blev ganska söta.


Och så här blev hela kortet. Enkelt, som vanligt. Kort är inte min grej. Får fram mitt budskap i alla fall.


Nu ska jag nog passa på att dyka ner i källaren o pyssla lite. Ugglan sover o det regnar ute. Köket o disken springer inte ifrån mig :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!