Fortsätt till huvudinnehåll

Studentpaket

Nu blev det lite pysslande i går kväll. Behövde göra ett studentkort o komma på vad jag skulle göra med studentmufinsen jag gjorde för ett tag sedan. Hade ingen polystyrenboll utan körde med en flörtkula. Så jag har ingen tagg i min muffin. Därför fixade jag till den lite i går så att den går att hänga runt halsen. Satte dit bokstäver som bilder ordet "GRATTIS". Nålade fast ett band i studentfärger o skrev en liten hälsning i botten.


Har knåpat ihop ett kort oxå. Hade ingen stundentstämpel eller något krimskrams så jag har knåpat ihop ett par studenthattar. Har en rund stans som jag använde för att få proportion på dem. De blev ganska söta.


Och så här blev hela kortet. Enkelt, som vanligt. Kort är inte min grej. Får fram mitt budskap i alla fall.


Nu ska jag nog passa på att dyka ner i källaren o pyssla lite. Ugglan sover o det regnar ute. Köket o disken springer inte ifrån mig :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.