Fortsätt till huvudinnehåll

Regn regn o regn

Underbart scrapparväder! Regnet öser ner. Kan nog få till en pysselstund med Grodan senare. Kanske kan få gjort något trevligt då. Skulle behöva göra några minikort. Har ganska mycket småspill att greja med. Kan nog passa som eftermiddagsaktivitet. Behöver få gjort ett dopkort oxå. Och ett 1års kort. Så det finns att göra. Det är så smidigt att göra kort när man inte kan sitta i källaren utan måste hålla till vid köksbordet.

Har hamnat i pysseltorka. Det är så mycket annat som ska göras o när jag väl har haft lite tid över så har jag inte orkar. Vill verkligen få gjort något till midsommarCCn. De säger att det ska regna några dagar till o min man ska jobba långa dagar här i veckan så kanske att jag kan få pysslat lite då. Vi får väl se vad som händer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.