Fortsätt till huvudinnehåll

Regn regn o regn

Underbart scrapparväder! Regnet öser ner. Kan nog få till en pysselstund med Grodan senare. Kanske kan få gjort något trevligt då. Skulle behöva göra några minikort. Har ganska mycket småspill att greja med. Kan nog passa som eftermiddagsaktivitet. Behöver få gjort ett dopkort oxå. Och ett 1års kort. Så det finns att göra. Det är så smidigt att göra kort när man inte kan sitta i källaren utan måste hålla till vid köksbordet.

Har hamnat i pysseltorka. Det är så mycket annat som ska göras o när jag väl har haft lite tid över så har jag inte orkar. Vill verkligen få gjort något till midsommarCCn. De säger att det ska regna några dagar till o min man ska jobba långa dagar här i veckan så kanske att jag kan få pysslat lite då. Vi får väl se vad som händer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.